Η Αγγλική Γλώσσα είναι πλέον απαραίτητο εφόδιο καθώς αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρεση εργασίας και μεταπτυχιακών σπουδών.

Το Εκπαιδευτήριο Γνωσοtopia παρέχει :

  • Εντατικά τμήματα ενηλίκων για όλα τα επίπεδα
  • Προετοιμασία πτυχίων για όλα τα επίπεδα
  • Ειδικά προγράμματα Speaking για ενήλικες
  • Αγγλικά για επαγγελματίες 50 ωρών σε 4 μήνες 

 

Γιατί να μάθω Αγγλικά;

1. Αγγλικά μιλάνε περίπου 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι

2. Γιατί το 75% της παγκόσμιας αλληλογραφίας είναι στα Αγγλικά

3. Γιατί το 80% των ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο είναι στα Αγγλικά

4. Σχεδόν όλα τα σημαντικά συνέδρια και οι διεθνείς εκδηλώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, διεξάγονται κατά κανόνα στα Αγγλικά

5. Σήμερα όλες οι επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, έχουν διεθνείς συνεργασίες και η αλληλογραφία είναι κατά βάσει στα Αγγλικά

6. Οι διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες γίνονται κατά κύριο λόγο στα Αγγλικά

7. Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%, τη μοναδική επίσημη της Κοινοπολιτείας των Εθνών ενώ χρησιμοποιείται και σε πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς.

8. Η Αγγλική γλώσσα έλκει την καταγωγή της από την Αγγλία και είναι η μητρική γλώσσα της πλειοψηφίας των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Χρησιμοποιείται, επίσης, ως δεύτερη ή επίσημη γλώσσα σε πολλές χώρες του κόσμου, κυρίως σε όσες αποτελούν μέλη της Κοινοπολιτείας των Εθνών, καθώς και σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.

9. Η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο.

10. Μουσική, σινεμά, υπολογιστές, χορός, επιχειρηματικότητα, ταξίδια, σπορ τα αγγλικά είναι παντού και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.